Analyse af Fleggaard | Afsætning A

  • HHX 2. år
  • Afsætning A
  • 10
  • 10
  • 3423
  • PDF

Virksomhedsanalyse: Analyse af Fleggaard | Afsætning A

I denne opgave får du en analyse af virksomheden Fleggaard med fokus på de fire p'er (parametermix).

Opgaven indledes med en introduktion, som kommer ind på omfanget af grænsehandlen mellem Tyskland og Danmark, herunder uddybning af relevante oplysninger om aktører og markedsandele.

Desuden en analyse af produkt, pris, distribution/place og promotion.

Opgaven er skrevet i 2014.

Studienets kommentar

Opgaven er en anelse rodet, men indeholder rigtig mange gode elementer.

Indhold

Introduktion
Produkt
Pris
Distribution/Place
Promotion
Samlet konklusion
Forbedringsforslag til parametermix

Uddrag

Vi vurder, at omfanget af grænsehandel er meget stor. Vi kan se det ved, en gennemgang og at læse de forskellige artikler i pressen, at danskerne gerne ville køre langvejs fra for at, handle og opleve grænsehandlen, mange danskere mener at det er billigere for dem at køre ned over grænsen. Ronny Glindemann fra Jyllands-Posten siger også, at over halvdelen, af de biler der holder ved de forskellige grænsehandelsbutikker er danskere . Mange danskere butikker i Sønderjylland ender med, at lukke på grund af, den store mængde af privat personer som handler på den anden side af grænsen, hvilket betyder, at mange af de danske butikker ikke har nok kunder til at overleve.

o Uddyb herunder gerne med relevante oplysninger om aktører, markedsandele og andet relevant.
I 2010 opkøbte Fleggaard Calle. Fleggaard alene har en markedsandel på 38% , nu da Fleggaard har opkøbt Calle som har en markedsandel på 8% vil det sige at tilsammen har de en markedsandel på hele 46%, næsten halvdelen af den samlede grænsehandel.
Den danske regering vil prøve, at gøre de danske afgifter på øl og sodavand mindre, i håb om, at de danske forbrugere ikke længere vil køre ned over grænsen for, at hente deres øl og sodavand, men i stedet køre ud til de danske supermarkeder for at handle. Fleggaards adm. direktør hos Fleggaard siger "Ikke en eneste købmand i Danmark kommer til, at ansætte flere folk, fordi han kommer til, at... Køb adgang for at læse mere

Analyse af Fleggaard | Afsætning A

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.