Virksomhedsstyring og iværksætteri

 • HHX 1. år
 • Andre fag
 • 10
 • 18
 • 3477
 • PDF

Projekt: Virksomhedsstyring og iværksætteri

Vi har i vores hovedrapport valgt at underbygge vores forklaringer ved hjælp af illustrationer. Nogle af disse har vi dog valgt at vedlægge som bilag.

Problemformulering
Vi har valgt at starte et fitnesscenter, da interessen for velvære og motion er stigende. Antallet er overvægtige mennesker er også stigende, hvilket vil være en god mulighed for et nystartet fitnesscenter, da folk gerne vil tabe sig.
Vi vil finde ud af, hvad det vil kræve at starte et nyt fitnesscenter. Vi vil satse på, at lave vores center billigt og nemt for kunderne, men der skal stadig være økonomi i projektet for os. Det bringer os videre til et spørgsmål om hvilken økonomisk baggrund det vil kræve at starte det op. Vi undrer os over antallet af brugere af fitnesscentre, og vil give et skøn på, hvor mange der egentlig vil kunne finde på at gå i f.eks. vores fitnesscenter.
Vi vil finde ud af hvilken målgruppe der er til et fitnesscenter, vi vil segmentere. Der skal laves en reklame for vores fitnesscenter, og vi vil finde ud af, hvad der vil virke bedst. Vi vil til sidst lægge vægt på de økonomiske aspekter bag opstarten og driften af et fitnesscenter.
Der er konkurrenter på området, som vi selvfølgelig vil prøve at være bedre end. Vi vil finde ud af hvordan det vil være mest hensigtsmæssigt at skaffe resten af vores kapital.
Til sidst vil vi finde ud af, hvad der vil komme økonomisk ud af det, til os selv, når vi først har været kørende i et stykke tid.

Indhold

Forord 2
Indledning 4
Problemformulering 5
Fordele og ulemper 6
Kunder - og Målgruppe 6
SWOT-analyse 7
Virksomhedens idé 7
Virksomhedens mål 7
Parametermix 8
Budgetter 9
Beskrivelse af budgetter 10
Lånetyper 11
Behov 11
Ejerform 11
Ledelsesform/motivation 12
Organisationsprincip 12
Beliggenhed 13
Fremtidsplaner 13
Konklusion 14
Kildeangivelse 15

Uddrag

Indledning
Vi er fire nyuddannet fyrer som i år 2010 starter et fitnesscenter, i den sydlige del af Ørestaden. Helt præcis har vi tænkt os at leje os ind i bygningsværket World Trade Center Copenhagen , hvor det er muligt at leje lokaler i mange størrelser. Grunden til vi har planlagt at lægge det hvor vi har, er fordi der er fremtid i området, da der er stigende bebyggelse i Ørestadsområdet. Vi er alle uddannet instruktører og har gået i motionscenter næsten de sidste 10 år, det giver os en god baggrund og vi behøver ikke ansætte andre instruktører. Dette vil hjælpe os med de personale- omkostninger vi ellers ville have.
Via søgning på nettet er vi kommet frem til at Ørestaden er det meste relevante sted at placer vores fitnesscenter, fordi at Ørestaden endnu ikke indeholder særlig mange fitnesscentre, ergo er konkurrencen ikke specielt stor.
Vi har i sinde at opstarte et mindre center, da vi er nye i branchen, og ikke har kapital nok til at åbne det center vi i starten havde tænkt os. Målet for vores fitnesscenter er derfor at skabe et godt image, tilfredse kunder og gøre det billigt og nemt for forbrugeren.
Hvis det går som vi har planlagt, skulle vi i løbet af en årrække, have udviklet vores center til at blive større, mere eftertragtet og gøre produktet unikt. Efter at have lavet vores billige produkt om til et unikt produkt, håber vi derfor at vores kunder er tilfredse med vores fitnesscenter, og er villige til at fortsætte medlemskab hos os. Det vil forhåbentlig også give god baggrund for at tiltrække nye kunder... Køb adgang for at læse mere

Virksomhedsstyring og iværksætteri

[4]
Bedømmelser
 • 20-10-2014
  super nice perfect , rigtig god, kan ikke beskrive hvor glade jeg er for den projekt som bliver skirvet her , puha, i hjælp mig mega meget.
 • 19-02-2009
  Meget fint opgave, men ikk alt man kan bruge
 • 22-05-2013
  Givet af Studerende på 1. år
  Det er ok, men jeg kunne ikke bruge det...
 • 15-10-2012
  Givet af HHX-elev på 3. år
  Super fin opgave, mange gode ideér ,, tak