Udviklingen inde for rejsebranchen

 • HHX 2. år
 • Andre fag
 • Ingen givet
 • 8
 • 1817
 • Word2003

Rapport: Udviklingen inde for rejsebranchen

Opgave om Myatra Travels

Indhold

Udviklingen inde for rejsebranchen. 2
Sortiment 2
Forbrugerforhold: 3
Økonomiske samfundsmæssige forhold i Danmark: 4
Idégrundlag: 5
SWOT-analyse: 5
Mål: 6
Konkurrence: 6
Ekstra materiale og reklamation: 7
Konklusion: 8
Evaluering: 8

Uddrag

Udviklingen inde for rejsebranchen.
Det har været en svær tid for rejsebranchen de seneste år, især efter 11 september 2001.
Hvor der efterfølgerne har været en stor frygt for terror. Mange rejsebureauer er gået konkurs og mange flyselskaber er blevet nødt til at fyre deres medarbejder, heri blandt SAS som har haft massefyringer de seneste to år. De største rejseselskaber i Danmark har slået sig sammen og kalder sig ”My Travel”, men det er gået dårligt for dem og økonomien har ikke været specielt god, men den er dog på vej op, og ”My Travel” sælger 40 % af alle charterrejser i Danmark.

Nu er det begyndt at se lysere ud for rejsebranchen, flere og flere mennesker er begyndt at rejse igen, fordi frygtet for terror er faldet. Så de kommende år ser lysere ud for rejsebranchen. Hvis det bliver et kold år ligesom starten af det nye år så vil der blive solgt mange flere rejse og dermed et kanon år for branchen.


Sortiment
Vi har valgt at beskæftige os med et rejsebureau, med relative få rejsemål da vi syntes det er vigtigt at have et meget godt kendskab til de forskellige destinationer. Derfor har vi et smalt men dybt sortiment, altså få lande med mange forskellige rejsemål. Vi udbyder to slags rejse.

Familierejser: Vi er, et meget familie venligt rejsebureau, med mange forskellige rejsemål. På alle vores familie destinationer er der masser af aktiviteter b. la fodboldbaner, tennisbaner, børneklubber med arrangementer flere gange om uge for de ”små” børn. Hvis man har lyst til at opleve de flotte landskaber i Italien, Spaniens sherry eller måske Frankrigs vidunderlige vine. Så er der rig mulighed for det.

Specieliter: Familie rejser; på familie rejser er der masser af ture som vores guider har... Køb adgang for at læse mere

Udviklingen inde for rejsebranchen

[3]
Bedømmelser
 • 09-11-2017
  Givet af HHX-elev på 3. år
  Synes ikke det er ubrugbart
 • 23-05-2012
  den er ok!!!!!!!!!!!!!
 • 23-04-2007
  er ok