USA's økonomi og finanskrisen - DIO

USA's økonomi og finanskrisen - DIO

Det Internationale Område (DIO) om USA's økonomi og finanskrisen, skrevet i Int. Økonomi B og Samtidshistorie B, med god forklaring og redegørelse for historien bag USAs økonomi, og finanskrisen - hvordan den opstod, hvad den har medført, hvordan den kan løses, m.m. Fuldkommen opgave med indledning, konklusion, litteraturhenvisninger osv. Yderst tilfredsstillende opgave.

Indhold

Indledning 1
USA's økonomi, og dens udvikling siden 1960 2
Årsager til finanskrisen 4
Løsning på finanskrisen 6
Fremtiden for den globale økonomi 7
Konklusion 8
Litteraturliste 9
Metodiske overvejelser 10
Overvejelser om arbejdsformer og -processer 11

Uddrag

Indledning
Det er velkendt at USA er en magtfaktor i den globale økonomi. De har gennemgået en stor udvikling, helt frem til nu, hvor de er centrum for finanskrisen. Jeg vil med min opgave beskrive hvordan USA's økonomi ser ud, og hvordan den har udviklet sig frem til tiden hvor finanskrisen opstod.
I min analysedel tager jeg så fat i selve finanskrisen, for at finde ud af hvad der egentlig er skyld i at store dele af verden, den dag i dag befinder sig i finanskrisen, når det var i USA den opstod. Her vil jeg også komme ind på om den udvikling som USA har været igennem, og de kriser som de tidligere har været igennem, har haft nogen indflydelse på, og betydning for, finanskrisen.
Til sidst vurderer jeg hvordan finanskrisen kan løses, sådan så den globale økonomi igen kan være stabil, og jeg vil også komme ind på hvordan fremtidsudsigterne ser ud for den globale økonomi, da disse to ting unægtelig hører sammen.
Grunden til at jeg har valgt dette emne, skyldes blandt andet at jeg har undret mig over, hvordan hele verden, og især vi i Danmark, kan være blevet påvirket i så høj grad af en finanskrise som er startet af et andet land, altså USA. Desuden ville jeg også finde ud af om der var en løsning på finanskrisen, og disse to spørgsmål synes jeg at min opgave har givet mig en grundig forklaring på... Køb adgang for at læse mere

USA's økonomi og finanskrisen - DIO

[8]
Bedømmelser
 • 03-06-2012
  Rigtigt fed opgave om USAs økonomi og finanskrise
 • 01-06-2011
  Udemærket, kan anbefales til inspiration.
 • 05-03-2014
  god opgave, godt arbejde
 • 13-03-2013
  Okay til inspiration!