AT synopsis om mexicanske indvandrere i USA

  • STX 1.g
  • AT (Spansk A, Engelsk A)
  • Ingen givet
  • 5
  • 1219
  • Word2003

AT synopsis om mexicanske indvandrere i USA

AT synopsis i Spansk A og Engelsk A om spansktalende indvandrere i USA.

Problemformulering

Hvilket billede har immigranterne af den amerikanske drøm, siden de er villige til at udfordre skæbnen, satse livet og hele deres formue på at nå til Amerika?

Problemstillinger:

- Hvor mange immigranter er der i USA?
- Findes der organisationer til at hjælpe immigranterne med at blive integreret i samfundet? Og hjælper det?

Elevens kommentar

Vores synopsis længde er et godt stykke i overkanten, men derimod kom vi godt omkring det hele. Selve fremlæggelsen gav 10 for mit vedkommende, men 7 for mine tre andre gruppekammerater. Vi blev rost for vores synopsis.

Studienets kommentar

Mangler perspektivering. Mangler spørgsmål til videre undersøgelse.

Indhold

Problemformulering
Problemstillinger
Delkonklusioner
Endelig konklusion:
Litteraturliste

Uddrag

Delkonklusion:
Vi har gransket nettet for information, og det har vist sig at være svært at spore tal, der er opdaterede. På den side vi har benyttet, finder vi, at der i Amerika er 11,3 millioner illegale indvandrere. Af samlede antal immigranter er der 37,9 millioner i Amerika (legale og illegale). Tallet stiger ikke alene som følge af illegal immigration, men også som følge af amerikansk politik, viser vores boglige kilder.
Der findes i Amerika diverse organisationer til at hjælpe immigranter. Vi har deriblandt fundet en, som er uafhængig af selve staten, som hedder United States Immigration Support. Ydermere har vi fundet frem til en organisation, der bliver styret af den amerikanske stat. U.S Department of State: Bureau of Consular Affairs.

Vi har også valgt at se på, hvilke problemer immigrationen fører med sig, når det kommer til det enkelte lands økonomi, da immigration ikke kun fører sociale belastninger, så som diskrimination ... Køb adgang for at læse mere

AT synopsis om mexicanske indvandrere i USA

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.