Udvikling af et hus til en ven | Byggeri og energi A

Projekt: Udvikling af et hus til en ven | Byggeri og energi A

Formålet med hus til en ven projektet er, at give os et bredere indblik i hvordan lovgivning, og lokalplaner har indflydelse på udførelsen af et hus til en ven. Vi skal desuden strukturere og planlægge selve husets udformning og indretning. Yderligere skal vi overveje mulige systemer for bortskaffelse af spildevand samt dimensionering af radiatorens placering.

Indhold

Formål
Målgruppe
Placering
Inspiration fra studieturen.
Dimensionering
- Mål af vinduer og døre
- Beregning af vinduer og døre
- Overholdelse af lokalplan og bygningsreglement (BR10)
- SBI
Forbindelser mellem rum
U-værdier
- Terrændækket:
- Tag:
- Ydervægge:
- Opsummering U-værdier:
Kloakering
- Udregning af koter
Tegningsliste

Uddrag

Målgruppen for vores sommerhus er en børnefamilie med to voksne og to børn, samt med plads til to sovende gæster. Det er tiltænkt at børnefamilien kan tage på en weekendtur til sommerhuset, eventuelt med venner eller anden familie. Da vores tiltænkte målgruppe er en børnefamilie, stiller det en række behov for en eller anden form for aktiviteter. Derfor har vi valgt at opbygge vores sommerhus med et centralt område med fysiske aktiviteter, hvor hele familien kan være samlet om bordfodbold, sofagruppe m.m. Værelserne er også opbygget ... Køb adgang for at læse mere

Udvikling af et hus til en ven | Byggeri og energi A

[6]
Bedømmelser
 • 14-06-2016
  Givet af HTX-elev på 3. år
  Det der står er fint. Men den er godt nok ikke lang, og kommer til at virke meget overfladisk. Jeg ved ikke om faget har ændret sig siden dengang, men vi skulle skrive 20 sider pr. mand. Kan ikke se hvordan dette skulle være et 10 tal, tænker 4/7. En gruppe på tre mand burde kunne levere en rapport, som er 60+ sider. Jeg fik, sammen med min gruppe, 12 for rapport og præsentation til eksamen i år (2016).
 • 08-05-2012
  Givet af HTX-elev på 3. år
  Har selv byggeri og energi.. Kan se karakteren er sat til at være 10 .. det kan ikke passe.. for kan se der var 3 mand om opgaven, og den fylder kun 19 sider.. vi skal som et minimum lave 20 sider per mand.. derfor er et 10-tal sat lidt højt efter min mening..
 • 05-05-2013
  fsdf sdf sdf sdfs dfsdfsdf sd ds sdf sd fsdfsdfsdf
 • 14-04-2013
  Givet af HTX-elev på 3. år
  ganske udemærket opgave, der er eksempler, forklaringer, beregninger og billeder som giver et troværdigt indtryk