SOP om CSR Aktiviteter i TDC i VØ A og Afsætning B

 • HHX 3. år
 • SRP (Virksomhedsøkonomi A, Afsætning B, SOP)
 • 10
 • 25
 • 6103
 • PDF

SOP om CSR Aktiviteter i TDC i VØ A og Afsætning B

SOP om TDC og CSR , hvor jeg har jeg redegjort for TDC's CSR aktiviteter - efter jeg har redegjort for TDC's CSR har jeg derefter analyseret TDC's CSR (Corporate Social Responsibility) punkt for punkt, og slutteligt har jeg analyseret TDC's reklamer og givet forslag til forbedringer. Opgaven er skrevet i Afsætning B og Virksomhedsøkonomi A.

Lærers kommentar

Super god opgave. God struktur over opgavens opbygning. Der er kød i analysen.

Studienets kommentar

Studieområdeprojekter på hhx hed tidligere studieretningsprojekter (SRP). Eksemplet her er skrevet som et SRP. Der er enkelte forskelle mellem de to opgavetyper. I dag skal du fx ikke skrive et engelsk abstract, men et resumé på dansk. De fleste krav er dog ens, så du kan sagtens bruge eksemplet til at få gode idéer til dit SOP.

Den bedste måde at bruge eksemplet er ved at bruge SOP-bogen sideløbende. SOP-bogen er opdateret på alle de nye regler, så du er sikker på at leve op til alle krav.

Indhold

Forside 1
Abstract 2
Indholdsfortegnelse 3
Forord 4
Indledning 4
Kort om TDC 5
Beskrivelse af TDCs målgruppe 6
Hvad er CSR? 8
Hvorfor skal en virksomhed tage CSR initiativer? 9
Gennemgang af TDC´s CSR rapport – Hvad gør de? 11
Analyse af TDC´s reklamer 14
Hvordan er TDCs CSR initiativer for virksomheden? 17
Forslag til forbedringer af TDC´s markedsføring 18
Konklusion 20
Litteraturlisten 21
Bilag 1 22
Bilag 2 22
Bilag 3 23
Bilag 4 23
Bilag 5 24
Bilag 6 24
Bilag 7 25
Bilag 8 25
Bilag 9 25

Uddrag

"Forord:
Jeg har valgt at skrive min SRP opgave om TDC og deres CSR forhold, da jeg blev introduceret til både virksomheden og begrebet CSR i virksomhedsøkonomi, og fandt det yderst interessant.

Selve det at gå i dybden med hvad virksomheder gør for miljøet er i sig selv spændende og interessant, men ikke mindst også at se om de rent faktisk bruger det til noget markedsføringsmæssigt, og om det virkelig er noget der gavner dem. Jeg håber de vil finde det at være interessant læsning.

Indledning:
Jeg valgte lige netop TDC som virksomhed grundet virksomhedens position i Danmark og jeg hørte om den i virksomhedsøkonomi, og fik der en lille indsigt i at de gjorde noget for CSR, dette fik inspireret mig til at ville finde ud af mere og analysere disse forhold hos netop TDC.

Min opgaveformulering giver rimelig meget sig selv, nemlig at jeg skal beskrive virksomheden TDC, gøre rede for deres markedsposition og i forlængelse deraf analysere deres målgruppe.

Jeg skal også gøre rede for begrebet CSR og analysere hvordan virksomheden gør brug af det, nemlig ved at analysere deres reklamer og deres CSR rapport. I forlængelse af dette skal jeg diskutere og vurdere hvordan TDC kan bruge CSR i deres markedsførings- og målgruppestrategi.

Jeg lægger ud med at fortælle lidt om selve virksomheden TDC, og derefter redegøre for begrebet CSR, og efterfølgende går jeg i gang med at analysere TDCs målgruppe for derefter at kunne gennemgå deres CSR rapport om hvad de rent faktisk gør mht. deres sociale ansvar.

Dette vil så lede mig videre til en analyse af deres reklamer for at se om de rent faktisk bruger deres CSR initiativer til noget, og derefter komme med forslag til forbedringer.

Jeg vil drage små konklusioner hen af vejen som jeg går i dybden med virksomheden og dens CSR initiativer og det vil så lede til en større konklusion til sidst i min opgave."... Køb adgang for at læse mere

SOP om CSR Aktiviteter i TDC i VØ A og Afsætning B

[2]
Bedømmelser
 • 31-10-2017
  Givet af HHX-elev på 3. år
  Garanteret en god opgave i fagene afsætning og virksomhedsøkonomi, bare ærgerligt den er placeret under fagene afsætning og engelsk
 • 06-12-2011
  Ikke mine fag i SRP, men stadigvæk godt inspiration! :-)

Materialer relateret til SOP om CSR Aktiviteter i TDC i VØ A og Afsætning B.