Bestseller - Ekspansion til det amerikanske marked

Bestseller - Ekspansion til det amerikanske marked

Rapport om Bestseller og virksomhedens mulighed for ekspansion til selvvalgt marked (USA), samt fremtidige parametermix - Opgaven er skrevet i Afsætning A og Virksomhedsøkonomi A, og jeg opstiller en række mål for Jack & Jones på det amerikanske marked, og vurderer standardisering overfor differentiering.

Indhold

Indledning 2
En kort beskrivelse af virksomheden og den produkter. 3
Markeder 3
Ejerskab 3
Bestsellers mærker 4
Mit selvvalgte marked i USA 6
Miami 6
Strategisk planlægning 8
4 P'er 9
Produktet 9
Pris 10
Promotion 10
Distribution (place) 10
Vurdering af konkurrencesituationen i modebranchen 11
Standardisering eller differentiering 11
Markedsførings plan 13
Resumé 13
Referenceområde 13
Situationsanalyse 14
Bilag 1 15
Bilag 2 17

Uddrag

"Indledning:

Jeg er blevet sat på den opgave at jeg skal skrive en rapport. En rapport hvor jeg er eksportchef for den danske virksomhed Bestseller A/S.

Bestseller vil i have mig til at udarbejde en rapport jeg vælger et marked i USA. Jeg vil i løbet af rapporten komme ind på hvorfor de skal udvide til USA og hvad de skal gøre for at det bliver muligt for dem at slå igennem på det marked jeg vælger.

Jeg vælger det marked, som jeg syntes at bedst og lettest at komme ind på.
Jeg bruger metoder som ”Strategisk planlægning og ”Standardisering eller differentiering ” til at vise hvordan Bestseller bedst komme ind på markedet og bliver der.

Jeg har også afgrænset området af produkter, da jeg mener det vil være en fordel for Bestseller hvis de kun fokusere på et produkt af gangen. Produktet jeg har valgt er Jack & Jones, fordi de passer bedst på den markedsanalyse jeg kommer til at lave.

Jeg vil til sidst lave en markedsføringsplan, som er et forslag til hvordan Bestseller skal markedsfører sig selv på det taktiske niveau. Under markedsføringsplanen vil jeg komme ind på hvad målet for Jack & Jones på det selvvalgte marked er.

Jeg vil også komme ind på hvilke strategier de skal bruge for at opnå det mål jeg har opsat. Til sidst kommer der en handlingsplan. Så der bliver opsat nogle foreløbige mål, før det endelige mål bliver opnået.

Jeg har personligt valgt at skrive om det amerikanske marked, fordi jeg personligt er fan af den amerikanske kultur og ikke mindst fan af deres tøj kultur. Interessen stammer fra da jeg selv var udviklingsstudent i USA og lige efter har jeg været på flere ferier i USA og ikke mindst Miami.

Jeg valgte Bestseller A/S fordi det er en omlagt virksomhed, når det kommer til eksport, fordi de har mange udenlandske butikker og der derved er rigeligt med materiale.

I forhold til materiale har jeg fundet meget og nødigt materiale på internettet. Har ikke kunne finde så meget hjælp i bøger udover vores Afsætnings bog, som har været til god hjælp."... Køb adgang for at læse mere

Bestseller - Ekspansion til det amerikanske marked

[1]
Bedømmelser
  • 18-04-2016
    Givet af HHX-elev på 3. år
    elendige sproglige formuleringer, ligner noget fra 9. klasse.