SOP om LEGO's Forsyningskæde og Branding i Afsætning og VØ

SOP om LEGO's Forsyningskæde og Branding i Afsætning og VØ

SOP der går i dybden med LEGO og deres forsyningskæde, samt Branding - Undersøgelsen sker med udgangspunkt i fagene Afsætning A og Virksomhedsøkonomi A.

Opgaveformulering

Der ønskes en kort beskrivelse af virksomheden Lego og herunder dens historie.

Derefter bedes du analysere forsyningskæde (i et økonomisk perspektiv). Der kan foretages en afgrænsning til konkrete lande.

Endvidere ønskes en analyse af Legos branding.

På baggrund af analyserne ønskes en vurdering af sammenhængen imellem Legos Brand og deres måde at strukturere deres forsyningskæde på.

Studienets kommentar

Studieområdeprojekter på hhx hed tidligere studieretningsprojekter (SRP). Eksemplet her er skrevet som et SRP. Der er enkelte forskelle mellem de to opgavetyper. I dag skal du fx ikke skrive et engelsk abstract, men et resumé på dansk. De fleste krav er dog ens, så du kan sagtens bruge eksemplet til at få gode idéer til dit SOP.

Den bedste måde at bruge eksemplet er ved at bruge SOP-bogen sideløbende. SOP-bogen er opdateret på alle de nye regler, så du er sikker på at leve op til alle krav.

Indhold

Indledning s.5
Redegørelse s.6-8
Analyse s.8-22
Vurdering s.22-23
Konklusion s.24
Kildehenvendelse s.25
Bilag s.26

Uddrag

"Lego Koncernen er kendt og elsket verden over for deres evne til at tilbyde børn en unik oplevelse med hensyn til leg. Det er blevet det mest populære legetøj i manges øjne, og det findes i stort set alle børnefamilier.

Lego klodserne bliver endda givet videre fra én generation til den næste. Lego brandet er blevet til et ikon pga. den store begejstring for koncernens plastikklodser, både iblandt voksne og børn.

Lego har været igennem en kæmpe udvikling de seneste 80 år, både med op- og nedture, men det er lykkedes dem at holde deres stærke brand ved hele tiden at udvikle sig og lære af deres fejl. Jeg vil i denne opgave redegøre for selve virksomheden – Lego - og dens historie.

Derefter vil jeg analysere deres forsyningskæde i et økonomisk perspektiv, herunder vil jeg komme ind på deres nye fleksible forsyningskæde og deres beslutning om insourcing, samt analysere Lego Koncernens branding.

Afslutningsvis vil jeg vurdere hvorvidt Legos brand hænger sammen med deres måde at strukturere deres forsyningskæde på, og en konklusion."... Køb adgang for at læse mere

SOP om LEGO's Forsyningskæde og Branding i Afsætning og VØ

[1]
Bedømmelser
  • 18-11-2014
    over middel ..........

Materialer relateret til SOP om LEGO's Forsyningskæde og Branding i Afsætning og VØ.