SRP om B&O og Deres Regnskab i Virksomhedsøkonomi og Afsætning

SRP om B&O og Deres Regnskab i Virksomhedsøkonomi og Afsætning

SRP om B&O og deres Regnskab, i fagene Virksomhedsøkonomi A og Afsætning A.

Der gives i opgaven en omfattende analyse af den økonomiske udvikling som Bang og Olufsen har oplevet, bl.a. ved at se på årsresultatet, balancen og aktier som B&O har. I denne forbindelse gives der først en gennemgang af virksomheden B&O, for vise hvordan firmaet fungerer og hvad de lancerer sig selv på.

Herefter kigges der på vækst, konkurrencestrategier, samt fremtidige strategier. Der gives en SWOT-analyse. Efter dette følger regnskabsanalysen.

Studienets kommentar

Du kan også få hjælp til dit Studieretningsprojekt i SRP-bogen. Her guider vi dig i alt fra emnevalg og faglige metoder til opbygning af opgaven.
Få den bedste hjælp til SRP med SRP-bogen.

Indhold

Summary 5
Indledning 6
Beskrivelse af B&O 7
Vækststrategi 8
Konkurrencestrategi 9
SWOT-analyse 10
Regnskabsanalyse 11
Rentabilitets analyse 12
Indtjeningsevnen 14
Kapitaltilpasningsevnen 16
Soliditet og likviditet analyse 18
Børsrelaterede nøgletal 19
Sammenfatning og fremtidsudsigter 21
Konklusion 24
Litteraturliste 25
Bilag 1 27
Bilag 2 28
Bilag 3 29
Bilag 4 30
Bilag 5 31
Bilag 6 32
Bilag 7 33
Bilag 8 34
Bilag 9 35

Uddrag

"I denne rapport vil jeg gennemgå en grundig analyse af Bang & Olufsens økonomiske udvikling. Jeg vil både se på selskabets årsresultat, balance og aktier.

Jeg vil komme frem til, hvordan Bang & Olufsen vil have fremtiden foran sig set ud fra udviklingen i verdensøkonomien, samt se på hvilken markeder, jeg mener de bør at satse på.

Jeg vil starte med en kort beskrivelse af Bang & Olufsen for at give en kort indblik i, hvordan selskabet fungerer, og hvad de står for.

Bagefter vil jeg kigge på deres vækst og konkurrence strategier for at se på, hvordan de i fremtiden burde lægge deres strategier, for at de kan opnå deres mål. Derefter vil jeg lige kort, nævne nogle af de vigtige punkter i SWOT-analysen for at gøre det mere klart, hvad Bang & Olufsen er stærke og svage i. Hvorefter regnskabs analysen følger.

Her regner jeg med at komme frem til, hvordan Bang & Olufsen klarer sig økonomisk, og hvordan jeg mener, at fremtidsudsigterne ser ud.

Jeg går ud fra deres regnskabs år fra 1. juni til den 31. maj, og har fastsat markedsrenten til 6%. Tallene, jeg bruger, er taget ud fra deres årsrapporter, dette vil sige at jeg bl.a. også bruger kursen som den var den 31. maj, og ikke den kurs som aktierne har nu her."... Køb adgang for at læse mere

SRP om B&O og Deres Regnskab i Virksomhedsøkonomi og Afsætning

[47]
Bedømmelser
 • 10-12-2009
  Åndssvagt godt! Bedste opgave til inspiration jeg har hentet på studienet indtil dato.
 • 25-01-2010
  Rigtig god inspiration flot arbejde!
 • 30-01-2016
  Givet af HHX-elev på 3. år
  Fint opgave, giver et fint indblik og en god fornemmelse for, hvordan man kan stille det op. Kunne dog godt have angivet mange flere kilder, så der er belæg for argumenterne.
 • 06-03-2014
  ef ew f ew f ew f ew f e w