Udledningen af CO2

  • HTX 1. år
  • Teknologi B
  • 7
  • 4
  • 1008
  • PDF

Rapport: Udledningen af CO2

Indledning
Vi har fået som opgave at lave en teknologirapport, som både skulle indeholde et problem – og en løsning på selve problemet. Vores problem omhandler CO2, da det forurener hele verdens miljø og det har en vigtig rolle i verden. Vi finder det meget interessant at undersøge hvilke lande der udleder mest CO2 og hvilken forholde de har...

Problemformulering
Vi er kommet frem til følgende problemformulering:
”Hvordan kan vi nedsætte udledningen af CO2 og er der en anden måde at lave energi på, som ikke er blevet opdaget endnu?”

Indhold

Indledning
Problemformulering
Problemanalyse
CO2 medføre global opvarmning
Drivhuseffekten og infrarødstråling
Dokumentation
Brainstorm

Uddrag

Naturen er i forandring og i dagens samfund er der et gigantisk forbrug af energi. Størstedelen af det energi vi bruger i dag, er selvfølgelig brandstoffer, såsom olie osv. Problemet med energiforbruget er, at når de stoffer afbrændes udledes der en stor mængde af CO2 som forurener vores miljø. Jo mere teknologien udvikler sig, jo gevaldigere klimaforandringer bliver der skabt i atmosfæren.
En af de ting der udleder mest CO2, er med ingen tvivl transportmidlerne..
Udledning af CO2 stiger i transportsektoren, og det danske trafik bliver mere ansvarlig for en større del af det gennemsnitlige CO2 udslip. Trafikken og bilerne er nemlig skyld i omtrend 26 % af Danmarks samlede CO2 udledning. Det viser sig til, at transportsektoren udleder 13.065 millioner tons CO2 om året og hvert år bliver procenttallet ved med at stige.
Den frihed og mobilitet, der ydes af bilen overgår den, enhver opfindelse i det ..... Køb adgang for at læse mere

Udledningen af CO2

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.