Portfolioeksamen

 • HHX 1. år
 • Andet
 • Ingen givet
 • 7
 • 2462
 • Word2007

Portfolioeksamen

Præsentationsportfolio om:

1: Opgave: Richard Gesteland, engelsk. (Det kulturelle forløb)
2: Opgave: Refleksionsskrivning, Samtidshistorie. (Det samfundsfaglige forløb)
3: Opgave: Caseopgave 2, VØ. (Det virksomhedsøkonomiske forløb)
4: Opgave: Tavleundervisning, . (Det samfundsfaglige forløb)
5: Opgave: Beskrivende statistikker, matematik. (Det kulturelle forløb)

Elevens kommentar

Forfatters kommentar: Kladde

Indhold

Indledning
Begrundelse af valg
Personlige overvejelser
Overordnet refleksioner
Evaluering af første skoleperiode
Konklusion

Uddrag

Indledning

Vi har i grundforløbet arbejdet med forskellige opgaver og på forskellige måder. Med udgangspunkt i det halve foregående år, har jeg udarbejdet en præsentationsportfolio, hvor jeg har udvalgt fem forskellige opgaver.

Begrundelse af valg

Jeg har haft mange overvejelser om, hvad jeg skulle medtage i min portfoliomappe. Jeg er nået frem til de ovenstående opgaver af mange forskellige årsager. Jeg har først og fremmest sat meget fokus på, hvordan de forskellige opgaver er blevet udarbejdet – i forhold til arbejdsmetoderne.

Personlige overvejelser

Jeg har altid været god til at tage ansvar for afleveringer og lektier. I mit nuværende tilfælde, kan jeg bestemt mærke, at det er en nødvendighed som gymnasieelev på HHX. Dette er noget der på denne uddannelse spiller en enorm rolle - både individuelt og i gruppemæssige relationer. I min nuværende situation, mærker jeg en stor forskel, sammenlignet med folkeskolen. Min personlige holdning til den generelle folkeskole er den alsidighed. På denne pågældende uddannelse føler jeg, at fagligheden er meget mere målrettet. Jeg mærker tydeligt, at det er en studie-forberedende uddannelse, idet der er ... Køb adgang for at læse mere

Portfolioeksamen

[8]
Bedømmelser
 • 10-02-2010
  Det bedste ved opgaven er den studerendes forsøg på at være personligt ærlig, og det er tydeligt, at han nyder at blive mere målrettet, end han kunne være i folkeskolen. Det er rart, at han har indset fordelene ved notat-teknik og andre læringsmetoder. Der er en del stave- og slåfejl og enkelte steder sproglige fejl. Men der er ikke tvivl om meningen.
 • 17-12-2009
  Giver et godt overblik over hvordan en præsentationsportfolio kan se ud. Den car i hvert fald god til at vejlede mig, da jeg ikke på forhånd viste hvad en portfolioeksamen var.
 • 31-07-2011
  Givet af HHX-elev på 1. år
  Nem og overskuelig opgave, der er meget konkret. God inspiration
 • 12-05-2010
  ,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm