SRO om latinamerikaneres drøm om USA

  • STX 2.g
  • SRO (Spansk A, Engelsk A)
  • 10
  • 7
  • 2008
  • PDF

SRO om latinamerikaneres drøm om USA

SRO i Spansk A og Engelsk A om latinamerikaneres drøm om USA.

Problemformulering:
Jeg har valgt problemformulering A og i denne skal jeg redegøre for grænseproblematikken, analysere de problemer befinder sig i på begge siger af grænsen og slutteligt diskutere hvilken betydning latinamerikanerne har i USA.

Studienets kommentar

Der mangler en indholdsfortegnelse og en litteraturliste. 'Afslutningsdelen' fungerer som konklusion. Der er ikke ordentlige overskrifter på afsnittene.

Indhold

Indledning
Redegørelse for grænseproblematikken
Analyse
Diskussion og vurdering
Afslutning

Uddrag

Indledning
Den amerikanske drøm er en drøm om frihed, lighed og ved hjælp af hårdt arbejde, at skabe sig et rigt liv. Men ved grænsen mellem USA og Mexico har drømmen fået helt ny mening. Det er nu et sidste desperat ønske om en bedre fremtid for mange mexicanere. Denne latinamerikanske migration er gået hen og blevet et stort problem for alle lande involveret. Men hvad er det der ligger bag dette problem og hvilke push- og pullfaktorer gør sig gældende? Hvilke forestillinger har emigranterne om livet på den anden side og hvordan er situationen i virkeligheden? Er græsset virkelig grønnere på den anden side? Jeg har valgt problemformulering A og i denne skal jeg redegøre for grænseproblematikken, analysere de problemer befinder sig i på begge siger af grænsen og slutteligt diskutere hvilken betydning latinamerikanerne har i USA.

Redegørelse for grænseproblematikken
Mange tusind mennesker flygter hvert år legalt og illegalt over grænsen fra Mexico til USA for at søge arbejde, tjene penge, eller simpelthen starte et bedre liv. Det er desperate mennesker, der har forladt hus, kone og børn for at prøve at krydse grænsen, men denne enorme trafik har skabt en del problemer i både Mexico og USA. Det er i Mexico et stort problem, at en så stor den af landets unge vælger at rejse, da det efterlader mange byer uden arbejdskraft. Samtidig er landet også stærkt afhængigt af denne emigration, da det er gået hen ... Køb adgang for at læse mere

SRO om latinamerikaneres drøm om USA

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.