AT: Kvindernes rolle under 1. Verdenskrig

AT: Kvindernes rolle under 1. Verdenskrig

Dette er en synopsis i Almen studieforberedelse, hvor fagene Historie, Engelsk og Billedkunst er inkluderet.

Problemformulering

Med udgangspunkt i en kort redegørelse for begrebet nationalisme i tiden op til Første Verdenskrig, ønskes en analyse og fortolkning af ”War Girls”, som er et af de udleverede engelske digte. Derudover ønskes billedanalyse af de udleverede billeder ”Women of Britain say - GO!”, ”Queen Mary's Army Auxilliary Corps” og ”National Service – Women's Land Army”, med særlig vægt på forskellige opfattelser af nationalisme. Desuden ønskes en vurdering af nationalismens konsekvenser af positiv og negativ karakter.

Studienets kommentar

Analyserne er for overfladiske. Selvom det er AT, må man godt skrive lidt mere ud. I metodeafsnittene er det ikke tilstrækkeligt blot at skrive, at man har brugt et ark, der er udleveret i undervisningen.

Uddrag

De udvalgte digte og plakater er valgt ud fra at det skulle omhandle kvinderne i krigen. Med hensyn til plakaterne var der masser af valgmuligheder. Sværere blev det med digtene, eftersom at der kun var én tekst, der omhandlede kvindernes indsats under krigen... Køb adgang for at læse mere

AT: Kvindernes rolle under 1. Verdenskrig

[1]
Bedømmelser
  • 03-03-2010
    Opgaven handler overhoved ikke om nationalismen under 1. Verdenskrig. Der bliver ikke brugt troværdige informationer og næsten alt er taget direkte fra wikipedia, med enkelte steder hvor der kommer nogen meninger op. Derfor mener jeg at opgaven ikke at opgaven kan være op på 400 point eller overhoved være inde på studienet.