Folkesundhed i Danmark: Motion og sundhed

  • HTX 1. år
  • Teknologi A
  • 10
  • 17
  • 3627
  • PDF

Rapport: Folkesundhed i Danmark: Motion og sundhed

Opgaven beskriver folkesundhed i dagens Danmark, samt forklaring og beskrivelser til to motionsredskaber. Opgaven er lavet i faget Teknologi A.

Lærers kommentar

Meget fyldestgørende rapport, dog så er der en del formuleringer der ikke stemmer overens.

Elevens kommentar

Bedre formuleringer og længere synopsis, samt mere omfattende projektafgrænsning.

Indhold

Indledning: 3
Projektbeskrivelse: 4
Tidsplan: 4
Motion I Danmark 5
Dyrker du motion? 7
Fastfood i Danmark 8
Hvor ofte spiser du junkfood? 10
Motionsredskaber 11
Konklusion: 15
Kildekritik: 16
Kilder/Litteraturliste: 17

Uddrag

Indledning:

Når nogen bruger begrebet sundhed, hvad mener de så? Hvad betyder sundhed? Den internationale betegnelse for sundhed er at man ikke er syg. Men det at du ikke er syg, er nødvendigvis ikke ensbetydende med at du er specielt sund. Sundhed er meget mere end kun fravær fra sygdom. Hvis du dagligt føler, at du har et underskud af energi, manglende personlig velvære eller lav vitalitet, så er der meget du kan gøre for at forbedre din livsstil. Hvis du spiser fornuftigt og varieret, dyrker motion og holder dig væk fra skadelige stoffer m.m. vil du uden megen tvivl, blive et gladere menneske, med overskud og lyst til at yde dit fulde potentiale.


Projektbeskrivelse:

Fastfood er blevet mere populært end nogensinde før og flere og flere dyrker ingen eller meget lidt motion. Vi undrer os over hvorfor det er sådan og vi ønsker at undersøge, hvor ofte den almene dansker spiser fastfood, og hvorvidt danskerne dyrker motion eller sport. Vi vil prøve at udarbejde en beskrivelse af, i hvilken retning Danmarks generelle sundhedsproblem udvikler sig, antallet af fastfood kæder i landet, såvel som fitness medlemskaber landet over.

Vores endelige rapport indeholder et teoretisk billede af, problematikken ved manglende motion og dårlige spisevaner, samt forslag til hvordan disse problemstillinger kan formindskes for det enkelte individ. Der er beskrevet mange statistikker og undersøgelser over den gennemsnitlige danskers sundhed, samt mange forskellige segmenter blandt den danske befolkning, vedrørende motion, sundhed og kostvaner. Der vil være manual, samt informationer angående to motionsredskaber kreeret af ...... Køb adgang for at læse mere

Folkesundhed i Danmark: Motion og sundhed

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.