Kunstig intelligens

  • HTX 1. år
  • Informationsteknologi C
  • Ingen givet
  • 10
  • 2209
  • Word2003

Kunstig intelligens

Problemformulering
Hvad er kunstig intelligens og findes det, har det stor indflydelse og på hvilken måde det påvirker vores hverdag nu og i fremtiden, vil kunstig intelligens nogensinde overgå menneskets intelligens?

Indhold

Problemformulering 3
Indledning 4
Kunstig intelligens og kunstig liv 5
Definition af intelligens 6
Mennesket overgået af maskine 7-8
Kunstig intelligens i nærmeste fremtid 9
Konklusion 10

Uddrag

Indledning

Vi er på vej ind i en fremtid, hvor menneskets intelligens og evner vil blive slået på alle punkter af computere, og hvor den eneste måde, vi kan få medindflydelse er, at smelte os sammen med computerne
Den kunstige intelligens mod den biologiske hjerne eller mennesket mod maskine er modsætninger der altid har fascineret og skræmt menneske siden teknologiens indtog.
Derfor er det vigtig, at vi finder ud af hvad vi vil med fremtiden, og ikke på et tidspunkt, ønsker os tilbage i tiden, på grund af vores forkerte opfattelser om fremtiden.
Det situation ville flere forskere ikke havne i og har derfor funderet over problematikken og forsøgt at finde forskellige måder, hvorpå vi kan udnytte fremtidens formodede teknologi.
Mennesket har længe haft mange negative science fiktion forestillinger om fremtiden. En af dem har vel altid været at mennesket en dag ville blive til en mellemting mellem en robot og et rigtigt menneske. Men måske ville det slet ikke være så negative, som mange gør det til.


Kunstig intelligens og kunstig liv

Velkommen til universet af menneskelige robotter, intelligente insekter og kunstige figurer designet til at flyve rigtige fly.

Forskere i kunstig intelligens og kunstigt liv, de markerer deres levevis ved at kopiere og genbruge systemer fra den biologiske videnskab. Kombinationen af menneskelig intuition og den eksplosive udvikling på computerområdet har udformet et samfund af individer, som ta'r udgangspunkt i den menneskelige intelligens og miljø.

Kunstig intelligens var et formål til at knække fejdens koder i anden verdens krig. Det er lavet til at overgå menneskes intelligens ved, at følge faste lister af regler som er programmerede ind i en computer.
I dag kender man bedst denne fremgangsmåde fra skabelsen af Deep Blue, computeren som slog verdensmesteren i skak fra 1997.

Men denne strategi har store grænser, for det virker uvirkeligt at lave noget der bare ligner menneskes intelligens. I stedet for, har en ny bølge af kunstig intelligens langsomt kommet ind på mareredet. Det afhænger af en stor samling komplekse opgaver styrede af en simpel komponent. Fx netværker af kunstige... Køb adgang for at læse mere

Kunstig intelligens

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.