Interne forhold i virksomheden - Jensens Foods

 • HHX 1. år
 • Afsætning A, Erhvervscase
 • Ingen givet
 • 3
 • 979
 • PDF

Interne forhold i virksomheden - Jensens Foods

Opgave om interne forhold i virksomheden Jensens Foods.

Uddrag

I forhold til produktudvikling, går Jensens Foods meget op i kvalitet, altså at deres produkter lever op til standarden og måske over. Det kan bl.a. ses ved at der på Jensensfoods.dk bliver beskrevet at Jensens Foods sætter kvalitet i højsædet, ved bl.a. at indfører flere kontroller(fx hygiejne) inden de kommer frem til kunden. Derudover fremkommer det ud fra hjemmesiden at Jensens Foods sætter meget pris på at deres produkter har et godt design, og at bl.a. emballage er noget som tiltrækker kunden.

Produktion er, som en af de to såkaldte ”up-stream” aktiviteter, en af de to vigtigste hovedfunktioner. I forhold til Jensens Foods er det som led af det som er sagt foroven, vigtigt for Jensens Foods at deres produkter er kvalitetsdygtige, derfor udfører Jensens Foods (som kan ses udefra hjemmesiden) kvalitetskontrol over deres produkter, og virkeligt går efter det der sidste finish inden de såkaldte ”down-stream” aktiviteter starter.

Jensens Foods priser ligger ikke helt i den høje ende af skalaen, da de igennem Jensens Bøfhus sælger mange af deres produkter, og som de fleste ved, så er Jensens Bøfhus en familierestaurant med fornuftige priser. Som sagt foroven er Jensens Foods leverandør for Jensens Bøfhus, så derfor foregår alt reklame og lign. for Jensens Foods igennem Jensens Bøfhus, så forbrugerne ikke forveksler de to brands... Køb adgang for at læse mere

Interne forhold i virksomheden - Jensens Foods

[1]
Bedømmelser
 • 28-04-2011
  Givet af Elev på 1. år
  så kan man komme godt igang

Materialer relateret til Interne forhold i virksomheden - Jensens Foods.