Muskelstyrke test | Træningsprogram

  • HF 1. år
  • Idræt C
  • 7
  • 5
  • 1282
  • PDF

Rapport: Muskelstyrke test | Træningsprogram

Idrætsrapport over et træningsprogram, hvor der blev lavet to muskelstyrke-test.

Problemformulering
Mine mål for træningsperioden var, at forbedre mit kondital fra undermiddel til middel, jeg ved jeg kan forbedre mit kondital, fordi jeg ikke gav mig fuldt ud. Det var også at komme i bedre form og få mere viden omkring den korrekte måde, at træne de forskellige muskler i kroppen på.

Indhold

Indledning:
Kilde liste
Problemformulering
Udgangspunkt og testning
Muskel-styrke test 1
Muskel-styrke test 2
Træningsplanlægning
Resultat
Konklusion
Kildeliste

Uddrag

Indledning:
Vi har de sidste mange uger arbejdet ud fra et træningsprogram i idræt og et træningsprogram vi skulle sætte op for os selv. Vi har arbejdet med kondition og muskel træning og forsøgt at forbedre vores kondi og muskelmasse.

Vi ved alle sammen, at er velvære og sundhed er nøglen til et godt liv, for at opnå dette, skal vi passe på vores krop og pleje den med motion og sund kost, vi har arbejdet med motionsdelen.

Motion gør os glade og tilfredse og i sidste ende mere friske.
Det er vigtig at træne alle musklerne i kroppen. Ved eksempelvis muskel træning, for vi trænet en del, vi ikke er vandt til at bruge, det er godt for kroppen, selvom vi bliver ømme af det.

Det er en god ide, at lave et træningsprogram der går ind og træner alle kroppens muskler fx kunne man kombinere styrke træning og svømning, så for man rørt alle muskler på forskellige måder.

En god definition på konditionstræning er intervaltræning, her svømmer man eksempelvis i 5 min. og giver den alt hvad man kan, så svømmer man lige så stille, eller holder en pause i 2 min. og for på den måde pusten igen, efter pausen giver man den så, alt hvad man kan igen, på den måde når pulsen maks. falder så ned igen også maks. Igen.

Det er vigtig at træne musklerne (styrketræning) fordi du træner muskler i din krop og gør din krop stærkere. Når du træner på denne måde, ligger din puls høj hele tiden, den veksler ikke på den samme måde, som vis du intervaltræner, og du bliver ikke forpustet og sveder på samme måde... Køb adgang for at læse mere

Muskelstyrke test | Træningsprogram

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.