SSO i Dansk om Hiphop

SSO i Dansk om Hiphop

SSO om hiphop med analyse af teksterne "FIBS (løgn og latin)" af KNA Connected, "Stikkersvin" af Niarn og "Ave Maria" af L.O.C.

Indhold

Indledning
Hiphoppens grundlæggelse
Hiphoppens fødselssted
Dj's fødsel
Rappens fødsel
Hiphop - kulturens fødsel .
Det sidste nye spir på hiphop-stammen
Analyse Ave Maria lavet af L.O.C
Analyse af stikkersvin lavet af Niarn
Analyse fibs lavet af Kna connected
Vurdering
Litteraturliste

Uddrag

Indledning

Jeg har valgt og skrive om emnet hiphop, hvilken er en sammensat af ordet at være hip og hop som er synonym for at danse/bevæge sig. Det er et emne der interesserer mig meget, for jeg er selv en del af miljøet og har været det i over 8 år, hvilket er længe, for mange hopper af når de begynder at gå i byen og bliver trætte af alle de diskriminationer, der følger med at have tilknytning til hiphop miljøet. Diskriminationen bunder som regel i uvidenhed og fordomme, på grund af at folk kun opfatter brøkdele og kun ser lysglimt af miljøet, hvilket de så selv fortolker til noget negativt.
I opgaver starter jeg med at forklare hvordan hiphoppen er opstået og hænger sammen. Jeg kommer ikke ind på alle elementerne, for de er ikke alle sammen relevante for denne opgave, som hovedsagligt skal handle om sprogbruget i kulturen. Derefter vil jeg analysere nogen tekster for at vise forskellige aspekter og brug af sproget inde for hiphoppen. Jeg har valgt en tekst der har noget dybde, så har jeg valgt en meget aggressiv battletekst og den sidste er en humoristisk tekst der gør lidt grin med fordomme om hiphop. Og til sidst vil jeg komme ind på, hvilken betydning hiphoppen har på verdensplan, og hvorfor den er blevet modtaget overalt på jorden, for en subkultur plejer at være tilpasset et bestemt samfund og befolkning... Køb adgang for at læse mere

SSO i Dansk om Hiphop

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.