Build-A-Bear - Afsætning - Eksempel på Besvarelse

Guldprodukter er udarbejdet af redaktionen på Studienet.dk
 • HHX 3. år
 • Afsætning A
 • 12
 • 15
 • 4710
 • PDF

Eksempelbesvarelse: Build-A-Bear - Afsætning - Eksempel på Besvarelse

Hent hjælp til din opgave om Build-A-Bear i Afsætning fra eksamen 2009 maj med Studienets eksempelbesvarelse.

Opgaven fokuserer på at rumme præcis det en eksamensbesvarelse af Build-A-Bear i Afsætning skal have for at få 12 samtidig med, at alle opgaverne skal kunne løses på de fire timer eksamenen varer.

Problemet ved nogle af de andre besvarelser af eksamensopgaven om Build-A-Bear på Studienet.dk er, at de er lavet som hjemmeopgaver uden tidsbegrænsning. Man kan således slet ikke nå, at lave så lange besvarelser til eksamen.

Hent eksempelbesvarelsen nu få hjælp og inspiration til din opgave om "Build-a-Bear" med det samme.

Indhold

1. Gør rede for Build-A-Bear Danmarks internationalisering
2. Sammenlign kulturen i Tyskland og Danmark og diskuter på baggrund heraf, Build-A-Bears indtrængning på det tyske marked.
3. Analyser konkurrenceforholdene i detailbilledet på det danske legetøjsmarked (inddrag bilag)
4. Analyser Build-A-Bears markedskort (se bilag 3). Vurder hvordan Build-A-Bear kan udnytte informationerne fra markedskortet i tilrettelæggelsen af virksomhedens promotion
Konklusion

Uddrag

"I forbindelse med markedsføringen, drejer forretningskulturen sig om, hvordan man skal opføre sig over for potentielle kunder. I Build-A-Bear Danmarks tilfælde, ligger de væsentligste overvejelser og undersøgelser af kulturforskelle i omgangsformen, og herunder påklædning samt tiltale.

Påklædning er noget tyskerne tager særdeles seriøst, og anser som respektfuldt i forbindelse med fx detailforhandlere. Forretningskulturen i Tyskland er stadig meget traditionelt opbygget, og dette afspejler sig blandt andet i, at tyske butiksassistenter klæder sig meget mere formelt end hvad vi ser i Danmark.

Dette faktum, at tyskerne overvejende ville vælge at være iklædt pæn, formel uniform på arbejde i en Build-A-Bear forretning, ville ødelægge konceptet og stemningen i butikken, og netop denne kulturforskel er sikkert også med til at præge de dårlige resultater i Tyskland.

Udover den meget formelle påklædning, er tyskerne – i forhold til danskerne – meget mere formelle i deres tiltale af andre mennesker. Sprogligt, er tyskerne stadigt meget traditionelt kommunikerende og tiltaler hinanden som ”De, Dem og Deres”, i modsætningen til Danmark med ”du, dig og din”.

Tiltalen går ud på, at man derved viser hinanden respekt, og er en meget vigtig del i dét at være høflig i Tyskland. Denne form for kommunikation vil også i en hvis grad spolere stemningen i en Build-A-Bear forretning, der i Danmark er langt mere afslappet."... Køb adgang for at læse mere

Build-A-Bear - Afsætning - Eksempel på Besvarelse

[40]
Bedømmelser
 • 17-04-2014
  Fin opgave, men det vil slet ikke være muligt at skrive så mange sider til en eksamen, hvor man kun har 5 timer til rådighed. Desuden står der ikke i eksamenssættet at eksporten udgør 25% indenfor de første 3 år - og i viser ikke hvor I har den information fra. Der SKAL!! kilder på alt der ikke står i materialet.
 • 27-01-2013
  Givet af HHX-elev på 3. år
  God og brugbar opgave. Indeholder nogle gode modeller og teorier, som giver god inspiration hvis du er i tvivl om hvordan du skal komme igennem din opgave.
 • 21-01-2015
  Givet af HHX-elev på 3. år
  Fin besvarelse på opgave
 • 07-09-2014
  Smuktttttttttttttttttttttt