Fremstilling af vingummi | Teknologi A

  • HTX 2. år
  • Teknologi A
  • 7
  • 21
  • 5549
  • PDF

Rapport: Fremstilling af vingummi | Teknologi A

Opgaven handler om fremstilling af vingummi, hvor eleverne gennemgår teori, analyse af teknologien, produktbeskrivelse, krav til produkt og produktets kvalitet.

Indhold

Resumé side 4
Forord side 5
Indledning side 5
Brainstorming side 5
Projektafgrænsning side 6
Problemformulering side 7
Kort indførsel til opgave side 7
Teori side 7
Løsningen på problemet side 8
Teknologi analyse side 9
Viden side 9
Teknik side 9
Organisation side 10
Produkt side 11
Produktbeskrivelse side 11
Hvad er pektin ? side 12
Idéen bag pektin side 12
Den industrielle proces side 12
Kravspecifikationer side 13
Miljø og MEKA side 14
Materialer side 14
Energi side 14
Kemikalier side 15
Design side 15
Priser side 15
Opskriften på vingummien side 16
Materiale liste side 16
Den Røde vingummi side 16
Den Grønne vingummi side 17
Hypotese side 18
Opskriftens oprindelse side 18
Markedsanalyse side 19
Vare dekeleration side 20
Den traditionelle vingummi side 20
Den Røde vingummi side 20
Den Grønne vingummi side 20
Konklusion side 21
Evaluering side 21

Uddrag

I dagens Danmark er det blevet et problem folk anvender nærings og nydelses midler i enten for stor eller forkert mængde. dette kan skyldes mangel på tid, penge, interesse, og kunne til selv at tilberede sin mad hjemme. Så mange vælger den nemme løsning. De så kaldt ”to go” retter er blevet et kæmpe hit her de senere år, en frossen pizza fra netto, en karry suppe som bare skal vares havner alt for ofte i danskernes indkøbs kurv, men endnu oftere vælger folk den helt lette løsning og tager forbi en af de mange fast food restauranter, Mc Donalds, Burger king eller den lokale grill bar. Her bliver der ofte serveret for fed og for ... Køb adgang for at læse mere

Fremstilling af vingummi | Teknologi A

[2]
Bedømmelser
  • 21-01-2010
    fint opgave ku godt brug til min projekt
  • 18-03-2010
    helt god, lige noget jeg kan bruge :3