Fremstilling af vin | Teknikfag - Proces, levnedsmiddel og sundhed A

Rapport: Fremstilling af vin | Teknikfag - Proces, levnedsmiddel og sundhed A

Her kan du finde inspiration til din opgave, hvis du skal til/er igang med at skrive om fremstilling af vin. Eleven kommer godt omkring teori, materialer, fremgangsmåde og en afsluttende konklusion på opgaven.

Formålet med øvelsen er som overskriften at få fremstillet noget vin, som vi under dets lange fremstillings periode skal måle alkohol procenten på et par gange vha. gaskromatografi.

Indhold

1. Formål 2
2. Teori 2
3. Materialer 4
4. Fremgangsmåde 5
5. Vinfremstilling: 8
6. Opgaver 8
7. Testning af vin: 10
8. Diskussion 11
9. Konklusion 11

Uddrag

Gærsvampe er mikroorganismer, hvilket er et fælles navn for alle dyr, planter, bakterier, svampe, og viruser, som er mikroskopiske, og de fleste består kun af en celle. Mikro betyder de er meget små, hvilket gør at vi mennesker ikke kan se dem med det blotte øje, men tager vi dem under et mikroskop kan de ses ved forstørringen.
Gærcellens opbygning: En gærcelle hører ind under gruppen svampe og kan også kaldes en eukaryot, hvilket vil sige den har en cellekerne ligesom mennesket og dyret også har. Gærsvampen er, for det meste, en encellede organisme i modsætning... Køb adgang for at læse mere

Fremstilling af vin | Teknikfag - Proces, levnedsmiddel og sundhed A

[3]
Bedømmelser
  • 25-02-2014
    Helt fin opgave med god inspiration!
  • 19-10-2014
    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 12-12-2011
    god. mangler lidt fejlkilder