Erhversøkonomisk projekt - Start egen virksomhed - e-handel

 • HHX 1. år
 • Erhvervscase
 • 7
 • 16
 • 2885
 • Word2007

Erhversøkonomisk projekt - Start egen virksomhed - e-handel

Indledning og baggrundsoplysninger:
På baggrund af vores opgave om Smart Guy og den viden vi har i bagagen derfra, har vi valgt at etablere en e-handel som beskæftiger sig med salg af tøj på nettet. Vi har valgt at sælge over nettet og ikke igennem en fysisk butik pga. at e-handel bliver mere og mere udbredt og der er ikke er så stort et økonomisk behov for husleje, personale etc. hvis virksomheden kommer til at vækste i fremtiden.

Lærers kommentar

Der var nogle mangler i forhold til hvad opgaven gik ud på

Indhold

Indhold:
Indledning og baggrundsoplysninger
Omverdensanalyse
SWOT
Resurser og mål
Sortiment
Markedsbeskrivelse
Salg og markedsføring
Organisation
Udvikling i fremtiden
Budgetter
Finansiering
Litteraturliste
Bilag 1

Uddrag

Omverdensanalyse

Fjernmiljø

Politik og lovgivning
Der er en del regler omkring e-handel, og der kommer flere i takt med at folk stoler mere og mere på e-handel og derfor bruger det mere. http://www.startvaekst.dk/danske-regler
Økonomi
Danmark (som der fokuseres på i første omgang) lider pt. under finanskrisen. Forbrugere har ikke det samme rådighedsbeløb som før i tiden, og især de unge ser ud til at få mindre penge mellem hænderne med regeringens forslag om en SU-reform. Vi er dog på vej ud af krisen, men vores virksomhed vil forsøge at holde priserne så lave som muligt, for at få forbrugere til at handle hos os og dermed øge vores kendskabsgrad.
Demografi
Personer i alderen 10-19 år 698.191
Personer i alderen 20-29 år 649.007
Kilde: Statistikbanken, Danmarks Statistik.
Vi har altså en målgruppe på ca. 1.3 – 1.4 millioner mennesker i Danmark, og dette vurderer vi til at være nok til at kunne vækste de første par år, og derefter overvejer vi at udvide til udenlandske markeder.
Kultur
En af de store udfordringer for e-handel er vores danske kultur, som er lidt bange for alt der er nyt og helst vil holde sig til det kendte. Det er utroligt let for en virksomhed som modtager kontooplysninger fra en forbruger at misbruge oplysningerne og evt. hæve flere penge fra forbrugerens konto. Der skal derfor oprettes et tillidsbånd mellem forbruger og virksomhed, for at e-handelen virkelig skal fungere... Køb adgang for at læse mere

Erhversøkonomisk projekt - Start egen virksomhed - e-handel

[1]
Bedømmelser
 • 02-10-2011
  Givet af HHX-elev på 3. år
  rigtig god, den kan varm anbefaldes til inspiration, tak skal du ha..