SRP om Danske Spil i Afsætning A og Virksomhedsøkonomi B

SRP om Danske Spil i Afsætning A og Virksomhedsøkonomi B

SRP om Danske Spil, skrevet i Afsætning A og Virksomhedsøkonomi B - i opgaven giver jeg bl.a. en omfattende virksomhedskarakteristik af Dansk Spil, og i denne forbindelse vurderer og analyserer jeg promotionparametre, og en undersøgelse af det danske marked for spil. Jeg vurderer også muligheden for forbedringer af deres hjemmeside.

Studienets kommentar

Der mangler indholdsfortegnelse, abstract og bilag. Derudover er opgaven lidt inkonsekvent mht. overskrifternes typografier, og der er ikke nogen præcis angivelse af fag.
Du kan også få hjælp til dit Studieretningsprojekt i SRP-bogen. Her guider vi dig i alt fra emnevalg og faglige metoder til opbygning af opgaven.
Få den bedste hjælp til SRP med SRP-bogen.

Indhold

Indledning
Redegør
Redegørelse
Analyse
Vurdering og diskussion
Konklusion

Uddrag

"Indledning:

Jeg vil i denne opgave starte med at beskrive Danske Spils nuværende position på markedet. Det vil jeg gøre ved hjælp af fag termer som jeg bruger ud fra teorier, sammen med dette vil jeg også gøre brug af aktuelle artikler jeg finder relevante for virksomheden.

Derefter vil jeg finde nogle problemstillinger som jeg finder nødvendige for virksomheden at bearbejde, og selve bearbejdelsen vil foregå i opgavens sidste del.

dernæst vil jeg analysere en udvalgt reklame fra deres reklame kampagne, Oddset – ’’ Der er så meget kvinder ikke forstår’’. Det vil jeg gøre ved hjælp af teorier og analyser, som jeg personligt finder velegnet til arbejdet.

I den sidste del af opgaven vil jeg se på virksomhedens parametermix, hvor jeg samtidig vil komme med en fremadrettet løsning, som jeg vurderer værende det bedste for Danske Spil. Udover vil jeg til dette også bruge andre teorier som også er med til at styrke dem fremover."... Køb adgang for at læse mere

SRP om Danske Spil i Afsætning A og Virksomhedsøkonomi B

[6]
Bedømmelser
 • 19-01-2012
  Der mangler indholdsfortegnelse, abstract og bilag. - Fik meget lidt inspiration ud af denne.
 • 08-12-2014
  Bedre opgave er set, det er flere mangler som allerede nævnt, men okay som inspiration
 • 09-12-2013
  Den er ganske fin til inspiration
 • 19-04-2012
  fin nok opgave, synes jeg :)