Caseopgave om Cocio chokolademælk A/S

  • HHX 2. år
  • Afsætning A
  • 7
  • 4
  • 1306
  • PDF

Caseopgave om Cocio chokolademælk A/S

En caseopgave, som vi havde på en blokdag om Cocio. I caseopgaven kommer jeg ind på en karakteristik af Cocio, omverdensforhold, parametermix og hvilke vækstmuligheder Cocio har.

Lærers kommentar

Den var god men manglede en masse og var lidt sjusket skrevet

Elevens kommentar

Den er god som inspiration til andre

Indhold

Karakteristika af Cocio Chokolademælk A/S
Cocio' omverdensforhold
- Nærmiljø
- Fjernmiljø
Cocios parametermix
Vækstmuligheder for Cocio

Uddrag

"Cocio chokolademælk A/S blev grundlagt i Esbjerg i 1951, af købmand Anker Pallesen. Han solgte Cocio videre til det amerikanske selskab – ”The Borden Food Coporation”. Som senere overtog hele markedet ved at opkøbe konkurrenten ”Congo” som sad på 25 % af det danske marked. I 1999 sørgede E. Bank Lauridsen Holding A/S og IAT-koncernen for at Cocio igen kom tilbage under dansk ledelse. I 2002 solgte E. Bank Lauridsen Holding A/S 50 % af deres aktier, til Arla Foods, hvor efter de overtog Cocio 100 % i 2008. Cocio Chokolademælk A/S er Skandinaviens største producent af steriliseret chokolademælk og består 100 % af naturprodukter, uden brug af konserveringsmidler."... Køb adgang for at læse mere

Caseopgave om Cocio chokolademælk A/S

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.