Bolia.com Erhvervscase

  • HHX 2. år
  • Erhvervscase
  • 9
  • 9
  • 1401
  • PDF

Bolia.com Erhvervscase

Erhvervscase til Bolia.com, med en virksomhedsbeskrivelse, en gennemgang af centrale problemstillinger og udfordringer (med løsningsforslag), samt en undersøgelse af virksomheden via en SWOT analyse, brug af PLC-kurven, og Minerva modellen. Opgaven er skrevet til eksamen i erhvervscase i Maj 2004 på HHX.

Indhold

Synopsis
Problemer i virksomheden:
Udvælgelse af centrale problemer:
Problem 1:
- Løsningsforslag:
Problem 2:
- Vurdering af løsningsforslag:
- Løsningsforslag
Problem 3:
- Løsningsforslag
- Vurdering af løsningsforslag:

Bilag 1
SWOT - analyse

Bilag 2
PLC-kurven

Bilag 3
Minerva modellen

Bilag 4
Marslow´s behovspyramide

Bilag 5
Herzbergs to-faktor teori

Uddrag

"Synopsis:
Den danske virksomhed Bolia.com blev etableret i maj 2000 med hovedkontor i Hørning. Første forretning åbnede i Århus i december 2000, siden da har virksomheden udvidet til i alt 8 forretninger i storbyer spredt over Danmark, Sverige, Norge og Tyskland med i alt 60 ansatte.

Virksomheden befinder sig efter 3 år på grænsen mellem opstartsfasen og vækstfasen (PLC-kurve) i 2003. Bolia.com blev stiftet af den administrerende direktør Henrik A. Henriksen.

April 2001 blev det til et datterselskab af Jysk-koncernen, idet Lars Larsen investerede 25 mio. kroner i virksomheden, og dermed overtog aktiemajoriteten (50,4 %). Bestyrelsen består af 6 medlemmer, med Lars Larsen som formand..."... Køb adgang for at læse mere

Bolia.com Erhvervscase

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.