SOP: BoConcepts Ekspansion i Brasilien i Afsætning og IØ

SOP: BoConcepts Ekspansion i Brasilien i Afsætning og IØ

SOP om BoConcepts ekspansion på det brasilianske marked, skrevet i Afsætning A og International Økonomi A. I opgaven undersøger jeg virksomheden, giver en beskrivelse og analyse af denne, og vurderer deres mulighed for eksport på det brasilianske marked, og herudover vurderer jeg det brasilianske marked.

Lærers kommentar

Opgaven mangler fodnoter.

Studienets kommentar

Studieområdeprojekter på hhx hed tidligere studieretningsprojekter (SRP). Eksemplet her er skrevet som et SRP. Der er enkelte forskelle mellem de to opgavetyper. I dag skal du fx ikke skrive et engelsk abstract, men et resumé på dansk. De fleste krav er dog ens, så du kan sagtens bruge eksemplet til at få gode idéer til dit SOP.

Den bedste måde at bruge eksemplet er ved at bruge SOP-bogen sideløbende. SOP-bogen er opdateret på alle de nye regler, så du er sikker på at leve op til alle krav.

Indhold

Abstract
Indledninge
Virksomhedsbeskrivelse
Internationaliseringsproces
Brasilien
Eksportberedskab
Vurdering af det brasilianske marked
Parametermiks(de 4 P´er)
Konklusion
Kildeliste
Bilag

Uddrag

"Indledning:
I denne opgave vil jeg undersøge om det vil være muligt og attraktivt for BoConcept at oprette en butik i Brasilien. Så mit selvvalgte land er altså Brasilien.

Først vil jeg give en kort virksomhedsbeskrivelse af BoConcept. Da BoConcept allerede har butikker i mange andre lande end Danmark, vil jeg dernæst kigge på BoConcepts internationaliseringsproces. Derefter skal det vurderes, om Brasiliens økonomi er god nok til at det ville være interessant at lave forretninger i landet.

Når man skal ind på et helt nyt marked, er det vigtigt at vide om det er noget man er klar til, så BoConcepts eksportberedskab skal også vurderes, også set i forhold til de forhindringer der er i Brasilien. Når dette er gjort, vil det blive vurderet, om Brasilien er et interessant eksportmarked for BoConcept. Hvis det er et interessant marked, skal det vurderes hvordan BoConcept skal benytte deres parametermiks."... Køb adgang for at læse mere

SOP: BoConcepts Ekspansion i Brasilien i Afsætning og IØ

[2]
Bedømmelser
  • 07-12-2012
    Givet af HHX-elev på 3. år
    Udmærket opgave, så download den folkens
  • 02-05-2012
    fin opgave .....-------

Materialer relateret til SOP: BoConcepts Ekspansion i Brasilien i Afsætning og IØ.