Anthon Berg - eksport | SOP

  • HHX 3. år
  • International Økonomi B, Afsætning A, SOP
  • 4
  • 28
  • 6221
  • PDF

Anthon Berg - eksport | SOP

SOP i Afsætning A og International Økonomi B.
Redegør for Anthon Berg produkter og har en markedsbeskrivelse af Kina.
Analyse af det kinesiske marked og Anthon Berg muligheder i Kina. Vurdering af Anthon Berg chokolader i Kina og noget markedsføring..

Studienets kommentar

Studieområdeprojekter på hhx hed tidligere studieretningsprojekter (SRP). Eksemplet her er skrevet som et SRP. Der er enkelte ændringer på de to opgavetyper. I dag skal du fx ikke skrive et engelsk abstract, men et resumé på dansk. De fleste krav er dog ens, så du kan sagtens bruge eksemplet til at få gode idéer til dit SOP.

Den bedste måde at bruge eksemplet er ved at bruge SOP-bogen sideløbende. SOP-bogen er opdateret på alle de nye regler, så du er sikker på at leve op til alle krav.

Indhold

Indledning
Beskriv virksomheden anthon berg og dens produkter
Markedsbeskrivelse af det kinesiske marked
Markedsføringsstrategi
Hvordan får anthon berg overbevist deres ønskede kunder om at betale så meget for deres chokolader?
Eksportengagement
Eksportmotiver
Segmentoplysninger fra toms a/s's årsregnskab 2009
Swot-analysen
Samfundsøkonomiske nøgletal
Handelshindringer
Vurder hvilke strategier anthon berg skal anvende ved indtrængning I kina
Smuk-modellen
Målgruppestrategi til den valgte målgruppe
Forslag til overordnet parameterstrategi
Kommunikationsplanlægning
Valg af målgruppe:
Formål og mål:
Aida
Promotionsformer
Konklusion
Kildeliste

Uddrag

Indledning
Jeg har en generel stor interesse for international økonomi, og synes derfor at det kunne være spændende at tage udgangspunkt i en kendt dansk virksomhed som Toms Anthon Berg, og se hvordan det kan overleve på et nyt marked, som i dette tilfælde er Kina. Kina er et spændende marked, da det er et af de mest omtalte markeder, pga. deres enorme vækst de sidste to årtier. Jeg har besøgt Toms fabrikken i Ballerup og har på den måde fået et indblik i deres produktion, og fået mine informationer om diverse strategier, men internettet er også fyldt med viden og statistikker, samt fagbøgerne, som har hjulpet mig gennem hele opgaven. Jeg håber at få et indblik i, hvor meget arbejde det kræver at internationalisere en virksomhed, og hvad det kræver for at få succes.

Beskriv virksomheden Anthon Berg og dens produkter
Toms Gruppen A/S har mange forskellige konfektureprodukter såsom: Chokolade, vingummi, lakrids, pastiller, tyggegummi, drops, bolsjer og karameller af høj kvalitet. Der er ingen tvivl om, at de har alle danskernes favoritter. Toms har opkøbt mange virksomheder, bl.a. Ga-jol, Nellie-Dellie, Galle&Jessen, A XOCO, BonBon og ikke mindst Anthon Berg. Herunder de mest kendte produkter: Skildpadde, Yankie Bar, Guldkarameller, Guld Barre, guldæsken og Pingvin Lakrids, som alle er danske originaliteter. Da jeg selv finder Anthon Bergs produkter meget tiltrækkende, har jeg derfor valgt at tage udgangspunkt i dem i dette projekt... Køb adgang for at læse mere

Anthon Berg - eksport | SOP

[1]
Bedømmelser
  • 05-02-2012
    Brugte den ikke, men fin opgave :) (tegn)