Analyse af hjemmesiden ungrejs.dk

  • HHX 1. år
  • Dansk A
  • 7
  • 2
  • 643
  • PDF

Hjemmesideanalyse: Analyse af hjemmesiden ungrejs.dk

Opgaven indeholder en beskrivelse, og en hjemmeside-analyse af ungrejs.dk (Anno 2010), som omfatter beskrivelser af menuerne, og layoutet, samt om måden hjemmesiden tiltrækker de unge på.

Indhold

Forsidens opbygning:
Virkemidler:
Min beretning:

Uddrag

Forsidens opbygning:
Når man klikker ind på hjemmesiden ungrejs.dk, er videoklippet oppe i højre hjørne det første man lægger mærke til. Det er et videoklip, der bliver spillet om og om igen, og den samme sang bliver ved med at spille i baggrunden. Videoklippet består af et diashow med klip fra forskellige hoteller, forskellige badestrande og svømmingpool's med unge der bader. Der er også klip af unge mennesker der har det sjovt sammen med hinanden, og som derfor giver en positiv effekt på seerne. Det er nye trendy sange som ”Spell on you”, der lægger lyd til videon, og det passer perfekt til den unge målgruppe hjemmesiden henvender sig til. De unge mennesker har ganske lidt tøj på, og man kan næsten fornemme, hvor varmt og dejligt der er nede sydpå, når man ser klippet. Ovre i venstre side, ved siden af den spillende video, er der placeret en masse forskellige klip man kan klikke på og se.

I venstre kolonne af hjemmesiden, er der placeret en lang annonce med billeder fra facebook, hvor ungrejs.dk har oprettet en gruppe. I kolonnen reklameres der med, at man kan kontakte... Køb adgang for at læse mere

Analyse af hjemmesiden ungrejs.dk

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.