Analyse af hjemmeside - Konservative

 • HHX 3. år
 • Dansk A
 • 10
 • 6
 • 1667
 • PDF

Hjemmesideanalyse: Analyse af hjemmeside - Konservative

En hjemmesideanalyse i faget Dansk A af Det Konservatives Folkepartis hjemmeside.

Uddrag

Indledning
Jeg har af valgt at netop Konservatives hjemmeside, da det er et parti jeg står ret usikkert overfor. Jeg tror og håber at analysen af hjemmesiden samtidig kan give mig et bedre indblik i deres politiker samt afklare min tvivl.
Jeg vil først skrive om Konservatives argumenter og budskaber. Denne er efterfulgt af en grundig analyse af hjemmesidens opbygning og layout. Jeg vurderer samtidig om jeg synes opbygningen er logisk, samt hvordan søgefunktionen virker. Herefter kommer jeg ind på hjemmesidens målgruppe, gennemslagkraft og kort lidt om hvordan de bruger billede og lyd. Til sidst drager jeg til en samlet konklusion.

Analyse af Konservatives hjemmeside
Lavere skat, bedre sundhed, fokus på klima og trygt samfund er fire af hovedpunkterne i Konservatives politik. Deres primære er lavere skat, og deres vision er klar, ingen skal betale mere end 50% i skat. Et mål der bliver svært at opnå, eftersom vi nu betaler op til omkring 60%, samtidig med at vi er utilfredse med bl.a. lukninger af hospitaler. Deres politik er meget individualistisk, og det er typisk virksomhedsdrivende der stemmer på den, da det er denne folkegruppe der ser en fordel i netop skattepolitikken.
De ønsker som nævnt også bedre sundhed. F.eks. vil de have flere uddannede indenfor branchen i form af sygeplejesker, læger o.l. De ønsker også sundere kost og bedre rehabiliteringsprogrammer. Ting, som koster penge. Men måske bør de prioritere om en gang, for at se om der rent faktisk er penge til begge. Måske bør de overveje brugerbetaling, det ville i hvert fald hænge bedre sammen med pengepolitikken.
De snakker om at forbedre klimaet, men før vi ved mere, er det så ikke en stor risiko at tage? Måske er Global Opvarmning bare naturens gang og kan ikke ændres på, der er i hvert fald ingen beviser for at vores udledning af drivhusgasser ændrer noget, så at skyde en masse penge ind i et projekt som en havvindmøllepark er måske penge lige ud af vinduet, da vi endnu ikke ved mere.
De fortæller også at de vil forhindre terror og gadevold. En politik jeg godt kan se en mening med. Problemet er reelt, det er jo efterhånden hverdag at man hører om at der endnu engang er sket et overfald i byen fredag nat.
Som sagt, deres overordnede politik går ud på at sænke skatten, men med de mål... Køb adgang for at læse mere

Analyse af hjemmeside - Konservative

[2]
Bedømmelser
 • 09-09-2011
  Givet af HHX-elev på 3. år
  Synes det er en ok analyse, lidt uoverskuelig, men der står nogle fornuftige ting. Satser på personen stemmer rødblock :-)
 • 24-08-2011
  Fizz nok !