Materialer til Engelsk Delprøve 1

Få hjælp til evalueringsopgaven i den naturvidenskabelige faggruppe på HF med Studienets eksempler og vejledning.

Bliv klar til eksamen i NF
Evalueringsopgaven er en fællesfaglig opgave, som du skal bruge til eksamen i den naturvidenskabelige faggruppe på HF. På Studienet har vi samlet nogle gode eksempler på evalueringsopgaver lige her på siden. Dem kan du lære rigtig meget af, hvis du skal til at skrive din egen evalueringsopgave.

Se også Studienets eksemplariske evalueringsopgaver om fossile brændslerog grundvand.

Eksamen i NF er inddelt i to dele. A-delen tager udgangspunkt i din evalueringsopgave, så det er vigtigt at lave en god evalueringsopgave. Der er mange krav til, hvordan man skal skrive en evalueringsopgave. Dem kan du få helt styr på med vores vejledning. Med eksemplerne kan du se, hvordan andre har valgt at lave deres evalueringsopgave.

Hvis du vil have et godt overblik over eksamen i NF, kan du se vores eksamensside her. Der har vi samlet en masse gode informationer om den mundtlige eksamen i NF.

Du kan også se vores vejledning til evalueringsopgaven, som hjælper dig fra start til slut.

Bliv god til NF
Den naturvidenskabelige faggruppe på HF består af fagene kemi, geografi og biologi på C-niveau. Du kan bruge evalueringsopgaverne her på siden til at finde inspiration og hjælp til din egen opgave. Opgaverne behandler mange spændende emner - alt fra global opvarmning og ernæring til forurening og vandets kredsløb.

Se vores eksempler og vejledning til evalueringsopgaven, og få helt styr på Naturvidenskabelig Faggruppe!