Delopgave A: Konkurrencestaten og identitetsdannelse | Samf A

Her er Studienets opgavehjælp til delopgave A fra eksamenssættet "Konkurrence" fra STX samfundsfag A skriftlig eksamen den 30. august 2017. Opgavehjælpen er delt op i to dele:

Første del hjælper dig med at besvare spørgsmål 2, som er et sammenligningsspørgsmål. Først får du en grundig vejledning til, hvordan du skal forstå spørgsmålet. Du får også en liste med faglige begreber, som du kan bruge i din sammenligning. Bagefter får du hjælp til at forstå de tre bilag. Du får et resumé af hvert bilag og en gennemgang af, hvad du skal lægge særligt mærke til . Til sidst får du hjælp til at skrive selve sammenligningen. Du får et forslag til, hvordan du kan opbygge sammenligningen, og en masse idéer til, hvad du kan komme ind på.

Anden del vejleder dig til at besvare spørgsmål 3, som er et diskussionsspørgsmål. Du får først hjælp til at forstå det stillede spørgsmål og mange idéer til, hvilke teorier du kan inddrage i din diskussion. Så får du hjælp til at forstå bilaget og en vejledning til, hvordan du kan bruge det som udgangspunkt for din diskussion. Derefter får du en idé til, hvordan du kan opbygge din diskussion. Endelig får du en grundig gennemgang af syv forskellige argumenter, som du kan bruge, i diskussionen.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Delopgave A: Konkurrencestaten og identitetsdannelse | Samf A

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.